Impuls voor basisvaardigheden op de werkvloer

Hoe geef je op de werkvloer een extra impuls aan basisvaardigheden, zoals taal, rekenen en digitale vaardigheden? Voor het Impulsproject Basisvaardigheden test SBCM nieuwe hulpmiddelen op de werkvloer. Er is nog ruimte voor enkele sociale ontwikkelbedrijven om zich aan te sluiten bij dit project.

Beeld: ©SBCM

SBCM is het A&O-fonds voor de sector sociale werkvoorziening. Samen met Stichting Lezen en Schrijven ontwikkelt SBCM korte, laagdrempelige trainingen die aansluiten bij wat er speelt op de werkvloer, bijvoorbeeld rondom verlof (bekijken, aanvragen, uitrekenen). Deze test SBCM dan bij deelnemende bedrijven. Daarnaast worden collega's opgeleid tot leermaatje. Lees meer over het Impulsproject op de website van SBCM.

Meedoen

Wil jij je aansluiten bij dit project, als sociaal ontwikkelbedrijf of als regiopartner? Neem dan contact op met Paula Mensink, projectleider van SBCM.

Wil je een bijdrage leveren zonder deel te nemen? Dan ben je op dinsdag 19 november welkom bij de themabijeenkomst in Utrecht. Meld je gratis aan op de website.

Het Impulsproject Basisvaardigheden is mogelijk gemaakt door subsidie van Tel mee met Taal.